Aktivitet 2020

Aktiviteter 2020
Til medlemmer og kommende kursister i Hanherreds Biavlerforening.
Foråret er nu for alvor indtrådt og bierne flyver lystigt og samler nektar og pollen. Husk at de nu har brug for vand.
Bierne i skolebigården har det fint – bortset fra familien i vores ”topbar” som er gået til. Enkelte fik en lille madpakke ekstra, da de ”føltes lidt lette” ved løft.
Planen var at vi skulle begynde i skolebigården og med begynderkursus tirsdag den 21. april. MEN MEN! På grund af restriktioner i forbindelse med CORONA er vi nødsaget til at udsætte til der kommer nye udmeldinger fra regeringen. Vi vil meddele ny startdato så snart det er muligt – dog tidligst efter den 10. maj.
Vi vil naturligvis sørge for at bierne i skolebigården bliver passet og plejet. Følg gerne med på vores facebookside ”Hanherreds Biavlerforening” og på vores stadevægt på ”Minebier.dk”.
Til dem der har mjød i gang i Vester Thorup må vi vente med omstikning til foreløbig efter 10. maj. Det tager absolut ingen skade af at vente. Hvis der er nogen som meget gerne vil tilse produktet kan det aftales.
Vedrørende begynderundervisning vil i få tilsendt lidt materiale løbende og der vil også kunne aftales besøg – behørig afstand – i skolebigården (kontakt Bendt). Skulle der være nogen der har kendskab til kommende biavlere, som kunne være interesseret i at deltage i begynderkursus vil vi gerne have besked.
Alle planer om udflugter, bigårdsbesøg o.l. er indtil videre lagt på is.
Hvis du har spørgsmål eller kommentarer til ovennævnte er du meget velkommen til at kontakte foreningen.
Med venlig hilsen
Hanherreds Biavlerforening
Bendt

19. maj: Hermed lige et par billeder af vores begynder hold.

Forhåbentlig flyver den corona snart væk som en anden sværm, så vi snart kan mødes nogen flere i skolebigården.

Hanherreds Biavlerforening

Det er ned beklagelse at vi ser os nødsaget til at udsætte den varslede generalforsamling den 3. november på grund af de seneste restriktioner om maksimalt 10 personer i en forsamling -  og det store smittetryk i Jammerbugt kommune.

Vi afventer ophævelse af restriktionerne inden vi meddeler ny dato. Foreløbig er de gældende i 4 uger.

Vores vedtægter siger at ordinær generalforsamling afholdes i november måned, men vi er nødt til at følge regeringens udmeldte regler.

 

P. S. Oxalsyredrypning er foreløbig fastsat til 12. dec. kl 10.00 – jeg er et sted ved en fejl kommet til at skrive 5. dec (beklager)


Bendt Jørgensen

Lyngevej 30

7741 Frøstrup

2041 5480

bendt@altiboxmail.dk